28.2.2019

Tervetuloa kotiin Celta!

Eilen meille kotiutui Karvakorvan Kottarainen, eli tutummin Celta. Toiveeni Irman (Karvakorvan Ilmatar) pennusta siis vihdoin toteutui!

_SAM9607

Pentuja syntyi vain kolme kappaletta, mutta onneksi joukossa oli tällä kertaa kaksi narttua. Pentua oli odotettu hurjasti ja kaikkien pettymysten jälkeen 8.1. noin kello kymmenen aikoihin aamulla sain kasvattajalta viestin "Sun pentus syntyi just ♥". Sitä hetkeä en tule ikinä unohtamaan, sillä aloin itkeä aivan hysteerisesti luettuani viestin. Niin älyttömän onnellinen olin.

_SAM8733
Irma pentuineen 13.1.

Seitsemän viikkoa hurahti nopeasti, kun vähintään kerran viikossa tuli Karvakorvalassa rampattua :D Onneksi Irman omistaja kävi lähes yhtä usein, ettei tarvinnut yksin matkata. Pienet pennut kasvoi ihan hurjan nopeasti ja joka kerta ne tuntuivat kasvaneen hirveästi edelliskertaan verrattuna.


Celta oli pennuista aavistuksen rämäpäisin ja rohkein, joten se valikoitui muuttamaan mun ja Dellan luokse. Näin kahden päivän yhdessä asumisen perusteella osaan sanoa, että Celta on hurjan avoin ja iloinen pentu. Se
on rakastunut kaikkiin näkemiinsä ihmisiin, mm. soralaatikossa leikkiviin lapsiin ja isoihin muuttomiehiin. Kaikista parasta on, kun saa pusutella ihmisiä naamaan ja samalla vähän purra nenästä. Celta on myös rohkea ja reipas, se viipottaa uusissakin paikoissa häntä heiluen menemään. Tänään käytiin jo pienellä metsälenkillä, eikä Celtalla ollut mitään vaikeuksia pysyä menossa mukana. Välillä toki piti tulla syliin hieman lepäämään, mutta äkkiä neiti halusi jo alas juoksentelemaan. Luoksekin tultiin jo hienosti yhdestä kutsusta, jota en olisi ikinä osannut uskoa!

Celta leikkii todella hyvin ja siltä tuntuu löytyvän taistelutahtoa kivasti. Erityisen mieluisia leluja on lateksinen pieni sonni, kasvattajalta saatu ikean råtta ja pehmeä merihevonen. Tosin tähän mennessä kaikki lelut on käyneet pikkuneidille hyvin. Ruoka on maittanut hyvin, tosin nappuloita Celta on vähän kummastellut. Se on syönyt kasvattajalla enimmäkseen raakaa, joten eiköhän se vielä totu nappuloihin. Celta syö pääosin täälläkin raakaa, mutta treenatessa ja lenkeillä on puolikosteat nappulat käytössä.

Kainalossa on hyvä nukkua ♥
Della on suhtautunut uuteen perheenjäseneen odotetun kylmästi, eikä se tykkää yhtään, jos Celta tulee sen lähelle. Aluksi se pysytteli kokoajan nojatuolissaan, mutta nyt se on uskaltautunut jo lattialle hengailemaan. Celta (tietenkin) on aivan rakastunut Dellaan, mutta se on osannut olla todella fiksusti Dellan kanssa. Dellan ei tarvitse kuin vähän murahtaa ja Celta lopettaa härkkimisen. Välillä tosin pikkuneidin täytyy vähän protestoida kohtaloaan etäämmällä.

Eka yö meni ilman kitinöitä ja nopean aamulenkin jälkeen nukuttiin koko porukka sinne yhdentoista kieppeille. Nukuin itse lattialla ja Celta ainakin aamulla heräsi jaloistani nukkumasta. Tarkoituksena olisi nukkua vielä muutama yö lattialla pennun kanssa ja sitten miettiä, josko malttaisi siirtyä sänkyyn nukkumaan :D

Kaiken kaikkiaan oon todella onnellinen Celtasta, koska se vaikuttaa jo nyt aivan huipputyypiltä. Sen kanssa tulee olemaan ihan erilaisia haasteita kuin Hempun ja Dellan kanssa, mutta näen sen vaan positiivisena haasteena. En malta odottaa, että pääsen tutustumaan siihen vielä lisää ja kokeen kaikki seikkailut sen kanssa! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pumikaksikko kiittää kommenteista! :)